Våra tjänster   

 


  Lundby Åkeriet erbjuder trygga och säkra transporter för kunder och personal. 
Vi uppdaterar kontinuerligt vår fordonsflotta för att kunna ge både kunder och chaufförer det modernaste marknaden har att erbjuda
och för att ligga i framkant när det gäller miljön.
Alla nya bilar är Euroklass 6 och utrustade med alkolås. Vi har även tillstånd att transportera ADR och farligt avfall. 
 


 

 

  

Kran/Krokbilstransporter

Med våra kranbilar transporterar vi det mesta – alltifrån fartygsdelar till byggmaterial och containrar. Kranbilarna har en kapacitet upp till 99 tonmeter. 

Med krokbilarna kan vi enkelt ställa av våra flak hos våra kunder. Med dessa kör vi truckar och maskiner, samt mycket annat. 

 

 

  

 

 


 

 

 

 

 

Containertransporter med sidlastare och chassi

Vi har 30 års gedigen erfarenhet på området, vilket bland annat innebär att våra chaufförer är välutbildade och kunniga.

 Med sin enkla uppbyggnad, snabba hantering och höga lastkapacitet är våra sidlastare perfekta för mark-tillmark-lyft. Inga ramper behövs och tekniken är beprövad och säker. Sidlastarna lyfter 35 ton och är byggda för 20-, 40- och 45-fotscontainrar. En fördel med våra mindre sidlastare är att de är perfekta för trånga miljöer.

Vi transporterar praktiskt taget allt tänkbart material till och från hamnen, men utför även tjänster för till exempel speditörer, rederier och flyttfirmor m. m.

 


 

 

 

 

 Lokaldistribution

Vi hämtar och lämnar gods av alla sorter i närområdet, detta gör vi med hjälp av våra distributionsbilar som kan lasta allt mellan 6 till 32 ton. Tack vare den lokala förankringen och våra många år i branschen blir kontakten trygg och personlig. 

 

 


  

 

 

 

 

Sekvenskörning

Sedan 22 år tillbaka har vi förtroendet att köra distributionen mellan Volvo Cars och Volvos underleverantörer, ett förtroende vi är stolta och glada över. 
Dessa körningar går idag i 3-skift.  

 

 


 

 

  

 

 

Specialtransporter

 Bilden till höger är ett exempel på en specialtransport. Vill du ha hjälp att köra hög, bred eller lång last så står vi till ditt förfogande. Vi kan lösa detta med hjälp av våra maskin- och flaktrailers som kan bli upp till 19 meter.Kontakta oss gärna för att få din transport skräddarsydd efter ditt behov. 

 

 

 

 

 

 

 

Budbilar

Små, snabba, långa som korta leveranser sköts av våra budbilar. Här kan vi lova att det går fort, men alltid med säkerheten åtanke. Vi gör vad vi kan för att minska våra utsläpp, därför är en av våra budbilar 100 % eldriven. 

 
 

 

 Vår fordonsflotta

30 Dragbilar

5 Kranbilar 

2 Skåpbilar över 3.5 ton

3 Budbilar

58 Containrar, chassin och trailers m.m  

12 Sidlastare 

 


 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.